Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Kestanelik Mahallemizdeki Pilates Kursiyerlerimizi Ziyaret Etti

“Sağlıklı bir yaşam için spordiyerek vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik eden ve mahallelerimizde dahil olmak üzere ilçemizde birçok sportif faaliyeti hayata geçiren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, pilates kurslarımıza katılan kursiyerlerimizi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diliyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in açtığı ilçedeki her yaştan vatandaşın yararlanabileceği sanatsal, kültürel ve sportif kurslarımız vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle devam ediyor. Eğitim, sanat, spor alanlarında 17 branşta devam eden kurslardan 1350 kursiyerimiz yararlanıyor. Kestanelik Mahallemizde açılan pilates kursu tüm hızıyla devam ederken pilates kursiyerlerimizi ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner sağlıklı bir yaşam için sporun önemine dikkat çekerek kursiyerlerimize spor çantası ve yeşil elma hediye etti.

Mahallelerinde spor yapma imkânı sağlandığı için memnuniyetlerini dile getiren kursiyerlerimiz, destekleri için Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.