Başkanımız Mesut Üner Mahallelerimizin Spor İmkânlarını Geliştiriyor; Ormanlı Mahallemizin Futbol Sahasına Tribün, Spor Kulübüne Tadilat

Çocuk ve gençlerimizin spor yaparak büyümeleri ve vatandaşımızın spor yapma imkânı bulması için merkez ve mahallelerimizde spora dair çalışmalar yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, kimi mahallelerimize yeni spor alanları yaparken kimi mahallelerimizde de mevcut olan spor alanlarını geliştiriyor. Başkanımız Mesut Üner, İlçemizde sporun, sporcuların ve Amatör Spor Kulüplerimizin de daima yanında olarak desteklerini esirgemiyor.

Ormanlı Mahallemizde bulunan Ormanlı Gökhan Topçuol futbol sahasının bakımsız bir halde olduğunu görerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi yönlendiren Başkanımız Mesut Üner futbol sahası, Ormanlı Spor Kulübü binası ve hemen yanında bulunan oyun parkında büyük bir tadilat çalışması başlattı.

Kulübün renkleriyle hazırlanan demir korkuluklar ile çevrelenen futbol sahasına tribün eklendi. Projelendirilerek binlerce sporseverin karşılaşma izleyeceği büyük bir stad haline getirilme çalışmaları devam eden İzzettin stadından çıkarılan tribünün ekiplerimizce alt tabya betonu atılan zemine montajı yapıldı.

Mahallemize hayırlı olsun

Ormanlı Spor Kulübümüzün binası da ekiplerimizce yenilendi. Kulüp binası ve soyunma odalarının bakım onarım ve boya badana çalışmaları yapılırken aynı zamanda futbol sahası bitişiğinde bulunan çocuk parkının tüm demir malzemeleri de boyandı ve çocuklarımız için pırıl pırıl bir hale getirildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların belirlenen program dâhilinde yapıldığını belirterek, “İlçemizde vatandaşlarımızın istek ve talepleri bizler için çok önemli. Belediye olarak tüm mahallelerimize dokunuyor, belirlenen ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza başlıyoruz. Bir çalışmamızı tamamlarken hemen diğer çalışmamıza başlıyoruz. Şu anda kimi mahallemizde tretuvar yapımı bakım ve onarımı, meydan düzenlemesi gibi çalışmalarımız sürerken diğer yandan da mahallelerimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız için spor yapabilecekleri alanlar hazırlıyor, sporcularımıza, amatör spor kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Ormanlı Mahallemizde yenilediğimiz ve tribün eklediğimiz futbol sahamız ile spor kulübü binamız mahallemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.