BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Çatalca’mıza kazandırdığı ve kazandırmaya devam ettirdiği projeleri yerinde düzenli ziyaret edip, projelerin tüm detaylarıyla bizzat ilgilenmesiyle Çatalca halkımızın her zaman alkışını ve takdirini kazanan Başkanımız Mesut ÜNER, vizyon projelerinden biri olan kapalı katlı otopark proje şantiyemizi ziyaret etti.

Başkanımız Mesut ÜNER’in kapalı katlı otopark projemizi ziyaretine, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimizde katılım sağladı. Mesleği mimarlık olan Başkanımız Mesut ÜNER, her projede olduğu gibi kapalı katlı otopark proje şantiye alanımızda da tüm detaylarla bizzat ilgilendiği dikkat çekti.

Katlı kapalı otopark projesi şantiye alanımız denetimleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’ÇATALCA’MIZDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK. OTOPARK YAPIMINDA ARTIK SONA ÇOK YAKLAŞTIK. Yapımı tüm hızıyla devam eden ve tamamlanması sürecinde sona çok yaklaştığımız ‘’Kapalı Otopark’’ şantiyemizde yerinde denetimlerde bulunarak, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Çatalca’mızın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözümünü sağlayacak 300 araçlık 2 katlı otoparkımız ile birlikte Kapalı Pazarımız tamamlandığında pazarın olmadığı günlerde 1200 araçlık otopark olarak hizmet verecek ve toplamda 1500 araçlık otoparkımızla ilçemizde otopark sorunu tarih olacak. HAYIRLI OLSUN.’’ dedi.