Başkanımız Mesut Üner,” Makamdan yöneten bir başkan olmayacağım”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, göreve başladığı ilk günden itibaren, “Makamdan değil, halkın içinden yöneteceğim” anlayışı ile hareket ederek, vatandaşlarla gece gündüz demeden bir araya geliyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, mazbatasını aldığı günden itibaren, “Çatalca’mızı sizlerle birlikte yöneteceğim” sözleri doğrultusunda çalışmalarına başladı.

Makamda oturan bir başkan olmayacağını ve ilçeyi halkımızla birlikte yöneteceğini dile getiren Başkanımız, günün büyük bir bölümünü vatandaşlarla birlikte geçirerek onların dilek ve temennilerini dinliyor. Gecenin geç saatlerine kadar mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Başkanımız Mesut Üner, gün içinde de esnafları ziyaret ediyor.

Başkanımızı karşılarında gören Çatalcalılar yeni görevinde başarılar dilerken , “Hayırlı uğurlu olsun” dilekleriyle mutluluklarını dile getiriyorlar.