BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER “MİLLİ TAKIMA SEÇİLEN GÜREŞÇİLERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı.

Antalya Kemer’de gerçekleşen Türkiye Güreş Milli Takımı seçmelerine Çatalca Belediyespor Güreş takımımız sporcuları katılım sağladı. Milli takım seçmelere katılan Çatalca Belediyespor’lu güreşçilerimizden 5’i Milli Takıma seçilerek şanlı bayrağımızı dünya üzerinde dalgalandırmaya hak kazandı.

Çatalca Belediyespor Güreş Takımımızın başarısı ile ilgili açıklamalarda bulunan, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızda Ata sporumuz Güreş branşında yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için Güreş Salonu yapımını sağladık. Gençlerimiz ve çocuklarımızın rahatlıkla idmanlarının yapması dışında, sosyalleşmesi içinde tesisimizde her türlü imkân var. Güreş salonumuzda konusunun uzmanı hocalarımız ile çalıştık. Güreş salonumuzun adına da, ilçemizde Güreş sporunun unutulmaz emektar ismi İlyas Demiroğlu ismi vererek, kıymetli hocamızın adını ilçemizde ölümsüzleştirdik. Bugün salonumuzda gençlerimiz ve çocuklarımızın idmanlarını keyifle yaptığını görmek, bizleri oldukça sevindiriyor. Birde bu sevincimizin üstüne salonumuzda yetişen sporcularımızın Milli Takıma seçilmesi bize tarifi zor büyük bir gurur yaşatırken, yaptığımız çalışmalarda da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ben bu vesile ile Kulüp Başkan Vekilim Lokman Naroğlu riyasetinde, Güreş Takımı Hocamız Gökhan Akçen’e, sporcu kardeşlerime ve tüm kulüp çalışanlarıma çok teşekkür ederim. Spor ve sporcuya yaptığımız yatırımlar ile İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz al bayrağımızı dünyada dalgalandırmaya devam edecek. Bu milli başarı tüm Çatalca halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.