Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Muhtarlarımızla Bir Araya Geldi

Görüntülenme : 811

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçe muhtarlarımız ile yemek organizasyonunda buluştu. Muhtarlarımız ile iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bir kez daha vurguladı.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in de katıldığı yemek programında Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Dernek Yönetimi ve üyeleri ile buluştu. Belediyemiz ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören Muhtarlarımız ile sıklıkla bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca için çalışan, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Muratbey Mahalle Muhtarımız Ceyhun Koç ve Yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz tüm muhtarlarımız ile el ele çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.