BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER MUHTARLIKLARIMIZA VE İBADETHANELERİMİZE MASKE DAĞITTIRIYOR

İlçemizde koronavirüs ile ilk günden itibaren mücadele seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, pandemi döneminin sürdüğü bu günlerde önlem ve tedbir çalışmalarına devam ediyor.

Başkanımız Mesut Üner, maske, mesafe ve hijyen konularının önemine dikkat çekerek vatandaşlarımızın kullanması için tüm ibadethanelerimize ve 39 Mahalle Muhtarlığımıza maske dağıttırıyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından dağıtım gerçekleştirilirken aynı zamanda virüsle mücadele için gerekli olan önlem ve tedbir kurallarını anlatan uyarı afişleri de asılıyor.

Belediyemiz personeline de maske dağıtımı gerçekleştirilirken ilçemizde dağıtımlar program dâhilinde devam ediyor.