Başkanımız Mesut Üner; Öğrenirken Üreten Hünerli Kursiyerlerimize Teşekkür Ediyorum

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Halk Eğitim Merkezimiz tarafından Muratbey Mahallemizde açılan giyim kursu öğrencilerinin yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

İlçe Kaymakamımız ile birlikte gerçekleşen açılış töreninden sonra  hep birlikte gezilen sergide yer alan çalışmalar, büyük beğeni aldı.

Kurs bitirme sertifikalarını alan öğrencilere ve usta eğitmenlerine teşekkür eden Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada, “ Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Muratbey Mahallemizde açılan kurslara devam eden kursiyerlerimiz, birbirinden güzel eserleri bizlerle buluşturdu. Giyim üzerine el emeği göz nuru dökerek yapıkları çalışmaların her biri birbirinden güzel olmuş, tüm kursiyerlerimizin emeklerine sağlık. Bu sergiyi gezerken bir kez daha gurur duydum. İmkan verildiği zaman birçok yetenek ortaya çıkıyor. Usta eğitmenlerimizin bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında katkısı çok büyük, onlara gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi öğrenmenin yaşı yoktur. Kurslara giderek eğitimde kendilerine sınır tanımayan değerli kursiyerlerimize de hem öğrenme istekleri, hem de öğrenirken üreterek en başta aile ekonomilerine destek oldukları için tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

#ÇalışıncaOluyor