BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER SAĞLIK BAKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Başkanımız Mesut Üner, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilçemizde gerçekleşecek sağlık yatırımları ile ilgili görüştü.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunarak, Bakanımız Fahrettin Koca’ya şahsı ve ilçemiz adına teşekkürlerini sunan Başkanımız Mesut Üner, sözlerinde, “Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk ve Çatalca'mız için sağlık alanında yapılacak yatırım ve projeleri kendileriyle değerlendirdik. İlçemize ve bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çatalca'mız her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de hak ettiği konuma yükselecektir. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

#ÇalışıncaOluyor