Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner “Sözümüzü Tuttuk, Tüm Türkiye’ye Örnek Olacak Projemize Başlıyoruz”

Vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam eden Başkanımız Mesut Üner Türkiye’ye örnek olacak projenin startını verdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımıza verdiği sözleri yerine getirerek, ilçenin değişim ve gelişimine öncülük edecek vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlçe Başkanı olduğu günlerden itibaren vatandaşlarımız ile görüşerek talep, istek ve önerilerini dinleyen, vatandaşlarımızın sesi olarak projeler hazırlayan Başkanımız Mesut Üner, mega projelerin yapımına ardı ardına başlıyor.

Vatandaşlarımızın hayali Başkanımız Mesut Üner ile gerçek oluyor

Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Ferhatpaşa Mahallemiz Manisa Bayırında yıllardır beklenen dönüşüm projesini başlatan Başkanımız Mesut Üner, projenin İstanbul ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğunu belirtti.

Çatalca’da kentsel değil yerinde dönüşüm anlayışıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Başkanımız Mesut Üner, “Roman Kardeşlerimize verdiğimiz sözü tutuyor, hem İstanbul’umuza hem tüm Türkiye’ye örnek olacak projemizi hayata geçiriyoruz. Çatalca’mızda kentsel dönüşümü İlçemizin demografik ve ekolojik yapısına uygun “Yerinde Kentsel Dönüşüm” anlayışımızla gerçekleştiriyoruz. Ferhatpaşa Mahallemiz Manisa Bayırı’nda Yerinde Kentsel Dönüşüm çalışmalarımıza hızla başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Saha çalışmaları başlıyor

TOKİ GEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ve TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül ile mahallemizde hayata geçecek proje hakkında görüşen Başkanımız Mesut Üner, projenin saha çalışmalarının da kısa bir sürede başlayacağını müjdeledi.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçeyi ziyaretleri sırasında projeye destek sözü veren ve desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini kaydederken projenin Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olmasını diledi.