Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Sporcu Gençlerimizle Bir Araya Geldi

Görüntülenme : 739

"Geleceğimiz Sporla Büyüsün İstiyoruz” sözleriyle, çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemizde spor kursları açan, sporu ve sporcuyu destekleyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner sporcu gençlerimizle bir araya geldi.

Gençliğin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşen sporcu gençlerle buluşmasında, belediyemizin gençliğe yönelik ve genel hizmetleri hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini aldı.
Gençlere ve sporculara destek veren Başkanımıza teşekkür ederiz

Gençlerle spor yapmanın önemine dair de konuşan Başkanımız Mesut Üner konuşmasında; “Bizler ilçemizdeki çocuklarımızı, siz değerli gençlerimizi spora teşvik etmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Çatalca Belediyesi olarak sizlere daha güzel yarınlar hazırlayabilmek için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapıyoruz. Spor yapmak sizlere motivasyon, mücadelecilik, stratejik düşünme gibi yetiler kazandıracak, özgüveni yüksek, daha sağlıklı bireyler olarak yetişmenize vesile olacaktır”  ifadelerine yer verdi.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e gençlere ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden genç sporcularımız Başkanımız Mesut Üner ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.