Başkanımız Mesut Üner Sporcu Gençlerimizle Buluştu

Başkanımız Mesut Üner Sporcu Gençlerimizle Buluştu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi kapsamında belediyemiz spor okullarında eğitim alan hentbol takımı oyuncuları ile bir araya geldi.
Başkanımız Mesut Üner tarafından gençlerin talep ve isteklerini dinlemek, fikir ve hedeflerini öğrenmek amacıyla başlatılan “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi her hafta Kültür Evinde gerçekleşen toplantılarla devam ediyor.
Bu hafta belediyemiz spor okullarında hentbol eğitimi alan sporcu gençlerimizle bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, öncelikle gençlerimizi spor yaptıkları için tebrik etti. Sporun önemine dikkat çeken Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları, teknoloji bağımlısı haline gelmemeleri için spor başta olmak üzere birçok eğitim, etkinlik ve faaliyetleri hayata geçirdiklerini ifade etti.
Genç sporcularımızla uzun süre sohbet eden Başkanımız Mesut Üner’e gençlerimiz, kendilerine önem verdiği için, sunduğu imkânlar ve hayata geçirdiği projeler için teşekkür ettiler.