Başkanımız Mesut Üner Vatandaşlarımızın 50 yıllık Beklentisini Çözüme Kavuşturdu

Görüntülenme : 1912

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner İhsaniye Mahallemizin 50 yıllık sorununu çözüme kavuşturdu, köprü yapımına başlandı.

İlçemizde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini öncelikli çalışmaları arasına alan Başkanımız Mesut Üner, İhsaniyeli vatandaşlarımızın sesine kulak vererek uzun yıllardır mahallelerine istediği köprünün yapım aşamasına gelmesini sağladı. Başkanımız Mesut Üner’in Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda İstanbul Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü köprü yapımına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner, çalışmalar hakkında bilgi alarak yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizler için son derece önemlidir. Konunun üzerinde hassasiyetle durarak İhsaniye Mahallemizin ihtiyacı olan köprünün yapımına başlanmasını sağladık. Karayolları Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyor vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun dileklerimizi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.