Başkanımız Mesut Üner Vatandaşlarımızın Daima Yanında

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu hayata geçirdiği uygulama ile yine gözler önüne seriyor. Görevlendirdiği ekiplerimize her gün ev ve hastane ziyaretleri yaptıran Başkanımız Mesut Üner, başta Şehit Aileleri ve Gaziler olmak üzere yaşlı, hasta, engelli vatandaşlarımızın bir ihtiyaçları olup olmadığını öğreniyor.

Makamda oturmak yerine sürekli vatandaşlarla iç içe olan, yapılan çalışmaları sahada yakından takip eden Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, daima vatandaşların yanında olduğunu hayata geçirdiği projelerle ve başlattığı uygulamalarla da gözler önüne seriyor.

Göreve gelir gelmez başlattığı “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ailelerin mutluluğu paylaşılırken, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi ekiplerimiz tarafından da ilçemizde her gün vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Unutulmuyor

“ Vatanımız, bayrağımız uğruna Şehit olan Kahraman Şehitlerimizin aileleri bizimde ailemiz, onların bizlere emanetidir” ifadelerinde bulunan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Şehit Aileleri ve Gaziler başta olmak üzere görevli ekiplerimizce ziyaret edilen vatandaşlarımızın talep, istek ve önerilerini öğreniyor.

Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarımızın özel günleri de unutulmayarak ekiplerimiz tarafından kutlanıyor.

Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda; hasta olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, yakınını kaybeden vatandaşlarımıza taziye ziyaretleri ile başsağlığı dilekleri iletiliyor. Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’ne gerçekleşen ziyaretlerde hastalarımıza acil şifalar dilenirken, engelli vatandaşlarımız evlerinde ziyaret edilerek görüşülüyor. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın bir ihtiyaçları olup olmadığı da ekiplerimiz tarafından öğreniliyor.

#BirlikteBaşaracağız