Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Yaptırdığı Futbol Sahasını Çocuklarımıza Armağan Etti

İlçemizde yaptığı hizmet atağı ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak yepyeni çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam eden Başkanımız Mesut Üner, Karamandere Mahallemize yaptığı futbol sahasını mahallemiz çocuklarına ve gençlerine armağan etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, göreve geldiği ilk günden bu güne ilçemizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimiz spor imkânlarını genişletmek ve yeni imkânlar sunmak konusu üzerinde büyük bir hassasiyet ve önemle duruyor.

Merkez ve mahallelerimizi ayırt etmeden ilçemizde vatandaşlarımızın her an spor yapabilmelerini sağlamak için yüzme havuzu, spor salonları, spor kompleksleri gibi birçok proje başlatan Başkanımız Mesut Üner, spor alanında bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Çocuklarımız sağlıkla büyüsün, kötü alışkanlıklardan uzak kalsın

Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem bedeni, hem de fiziki açıdan daha sağlıklı bir hayat standardına kavuşması ve kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sportif faaliyetleri önemsediğini belirten Başkanımız Mesut Üner, Karamandere Mahallemizi futbol sahasına kavuşturarak başta çocuklar ve gençler olmak üzere spor yapmak isteyen mahallelilerimize armağan etti.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapımı tamamlanan halı saha mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulurken, mahallelerinin önemli bir ihtiyacının karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiklerini belirttiler.