Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Yaşam ve Beceri Atölyesi’ni Ziyaret Etti

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Subaşı İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Yaşam ve Beceri Atölyesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu.

Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki okulları ziyaret ederek, sıklıkla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner bu kez Subaşı İlköğretim Okulu’nda Merhum Süleyman Toptani anısına yapılan Yaşam ve Beceri Atölyesi’ni ziyaret etti.

Yaşam ve Beceri Atölyesi’nin çocuklarımızın görsel sanatlar, akıl ve zekâ gelişimine olanak sağlayacağına vurgu yapan Başkanımız Mesut Üner, Belediyemiz imkânları doğrultusunda çocuklarımızın gelişimi için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, Atölye’nin ilçemize hayırlı olmasını diledi.