Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner ‘Yeni Temizlik Araçlarımız İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun’

Görüntülenme : 433

İlçemize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Bakanlıklarımızla görüşmeler yaparak geniş kapsamlı projelerin ve hizmetlerin ilçemize ulaşmasını sağlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ilçemize hibe edilen temizlik araçları teslim alındı. Daha temiz ve sağlıklı bir Çatalca oluşturmak için temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırarak temizlik seferberliği başlatan Başkanımız Mesut Üner, temizlik araçlarımızın sayısının artmasının önemli olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum

İlçemize katkı ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza ve Çevre Şehircilik Bakanımıza teşekkür eden Başkanımız Mesut Üner,  “Daima bizlerin yanında olan ve ilçemize katkı ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kiralamak yerine satın alarak belediyemize katkı sağladığımız hizmet araçlarımız ve Bakanlığımız tarafından hibe edilen temizlik araçlarımız ile kendimize ait hizmet araçları filomuzun oluşmasını sağlayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek bizler için çok önemli. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.