Başkanımız Üner Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileriyle Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileriyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Birlikte yönetme anlayışıyla yola çıkan Başkanımız Mesut Üner, toplumun her kesimiyle fikir alışverişi yaparak çalışmalarına yön vermeye ve halkın taleplerini karşılamaya devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının ilçemize hizmet anlamında önerilerini önemseyen Başkanımız Üner, yapılan çalışmalarla ilgili de değerlendirmeleri aldı. Düzenlenen organizasyonda Başkanımız Mesut Üner’e, Meclis Üyesi Süheyla Topçu ve Başkan Danışmanı Bahadır Sügür eşlik etti. Taleplerini sunan ve çalışmalarla ilgili fikir veren temsilciler, kahvaltı organizasyonundan memnuniyetle ayrılırken, Başkanımız Mesut Üner ve ekibine teşekkürlerini sundular.