Belediyemiz 2021 Yılı Mart Ayı Meclis Toplantısının 1.Birleşimi Gerçekleştirildi

Çatalca Belediye Meclisimizin 2021 Yılı Mart Ayı Toplantısının 1. Birleşimi 01.03.2021 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediyemiz Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mart ayı Meclis Toplantısı’nın ilçemize hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Mesut Üner ardından gündem dışı söz alan Meclis Üyelerimiz, Mart ayı içerisindeki özel gün ve haftalarla ilgili mesajlarını iletti.

Meclis Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

1. Gündem maddesi olan “Belediyemiz Personel A.Ş.’nin temsil yetkisinin belirlenmesi ve sermaye artırımı” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  1. Gündem maddesi “İstanbul Kalkınma Ajansı 2021 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı ve 2021 yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında, Çatalca Belediyesince proje hazırlamaya, projelere ortak olmaya Belediye Başkanına yetki verilmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  1. Gündem maddesi “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2(iki) adet motosiklet alımı” ile ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  1. Gündem maddesi “İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü envanterinde bulunan 1 adet ambulansın ayniyatı ile belediyemize hibe olarak verilmesi” ile ilgili Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  1. Gündem maddesi “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin güncellenmesi” ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.
  1. Gündem maddesi “1/1000 ölçekli Yalıköy Mahallesi Uygulama İmar Planının görüşülmesi” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

Çatalca Belediyesi 2021 Yılı Mart Ayı Meclisimizin 1. Birleşimi, 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11.00’de toplanmak üzere sona erdi.