BEREKETLİ ÇATALCA TOPRAKLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Başkanımız Mesut Üner Çatalca’da ki çiftçilere destek programında hazır bulundu. Tarım projelerine görevi boyunca büyük önem ve değer veren Başkanımız Mesut Üner’in çiftçilere destek programın da ki sevinci görülmeye değerdi.

Programda Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, İl Tarım Müdürümüz Ahmet Yavuz Karaca, Muhtarlarımız, Çiftçilerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Aslan’da hazır bulundu.

Program sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğümüz tarafından desteklenen ‘’Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi’’ kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğümüz, İl Tarım Müdürlüğü aracılığı ile Bakanlığımıza daha önce üç proje sunmuştu ve üç projede Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından onaylandı. İlk gerçekleşen proje yem bitkileri tohumu dağıtımı oldu. Sonrasında ise ikinci projede özellikle bayan çiftçilerimize yerli sebze fidesi desteği sağlandı. Bugün de çeltik üreticilerimiz için çeltik tohumu ve damla sulama borusu dağıtımını gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum. Tüm çiftçilerimize ve bereketli Çatalca topraklarımıza hayırlı olsun.’’ dedi.