Çatalca Belediyesi
 BU RAMAZAN GÖNÜL SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, koronavirüs salgını nedeniyle mahallelerimizde iftar yemekleri düzenleyemesek de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında yer alıyor.

Her gün Aşevimizde hazırlanan yemekler ekiplerimiz tarafından 39 mahallelerimizde yaşayan 2000 vatandaşımızın evlerine teslim edilerek iftar sofralarına hızlı bir şekilde ulaştırılıyor.

Aşevinde gün boyu hummalı bir çalışma gerçekleşirken Başkanımız Mesut Üner’de sık sık bu çalışmaları yakından takip ediyor.

2000 VATANDAŞIMIZA SICAK YEMEK

Bu zorlu günlerin aşılmasıyla hep birlikte güzel günlerde, nice Ramazan aylarında, iftar sofralarında ve bayramlarda yeniden bir araya geleceğimizi belirten Başkanımız Mesut Üner, “Bu sene iftarlarımızda bir araya gelemesek de gönül sofralarımızda buluşuyoruz. Önemli olan kardeşliğimizi büyütmek, lokmalarımızı paylaşmak. Her gün Çatalca ailemizden 39 mahallemizde ihtiyacı olan 2000 vatandaşımıza sıcak yemeklerimizi ulaştırıyoruz. Bu günleri birlik, beraberliğimizle geçirecek ve nice iftar sofralarımızda yeniden binler, on binler bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız