Büyük Mübadele Derneği’nden Başkanımız Mesut Üner’e ziyaret

Büyük Mübadele Derneği Başkanı Sabit Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Üner dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Derneklerin;  vatandaşlar arasında öncelikle birlik ve beraberliğin gelişmesi açısından önemine değinen Başkanımız Mesut Üner, mübadil vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Çatalca’da Büyük Mübadele Derneği’nin faaliyetlerinin ve çalışmalarının da önem arz ettiğinin altını çizdi.

Büyük Mübadele Derneği Başkanı Sabit Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkanımız Mesut Üner’e yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek ve plaket takdim ederken aynı zamanda derneğe üyelik belgesini de sundular.

Başkanımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneklere kapılarının açık olduğunu bir kez daha yineledi.