Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’den Engelli Kardeşlerimize Armağan

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni adeta yeni baştan inşa ederek daha kullanılabilir hale getirdi.

“Birlikte Çatalcayız” diyerek göreve başlayan ve çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek demeden ilçemizde yaşayan herkese eşit hizmet sağlayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çok kısa bir sürede birbirinden önemli projeleri de hayata geçirdi.

Engellilerimizi daha iyi bir hayat standardına kavuşturmak, onların eğitimde, sporda, sağlıkta ve birçok alanda alabilecekleri hizmetleri en iyi şekilde onlara sunmak için çalışmalar yapan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yenileyerek engelli vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

Daha kullanışlı hale getirildi

Engellilerimizin ve onların sürekli bakımını yapan ailelerinin yararlandığı merkez, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarıyla 800 m²’lik bir alan haline getirilirken, 60 öğrenci kapasitesi de yaklaşık 200 öğrenciye çıkarıldı. Tamamıyla yenilenen binada tüm kullanım alanları ihtiyaca göre daha elverişli hale getirildi. Ayrıca merkeze personel desteği de sağlayan Başkanımız Mesut Üner, merkezin daha donanımlı ve kullanışlı bir hale kavuşması için gerekli olan bilgisayar, yazıcı, dolap gibi tefrişat malzemelerini de temin etti.

Yepyeni ve kullanışlı hale gelen Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde engellilerimiz gün boyu ihtiyacı olan fizik tedaviyi alarak ve iş uğraşı atölyelerinden yararlanarak el becerilerinin gelişimi yönünde faaliyetlerini sürdürmeye başladı.

Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, “Engelli kardeşlerimiz için sunduğumuz her hizmet bizler için çok önemli. Çünkü onlara dair sorumluluklarımız olduğuna inanıyoruz. İlçemizdeki engelli kardeşlerimizin eğitim aldığı Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni onlar için daha kullanışlı hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur Onların yüzündeki bir gülümsemenin değeri bizim için paha biçilmez. Merkezde hem engelli kardeşlerimizin sosyal hayata katılımı hem de ailelerin kendilerine vakit ayırmaları için imkan sağlanıyor. Yenilenen merkezimiz hem engelli kardeşlerimize hem de ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.