Çatalca Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Toplantısı Tamamlandı

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında toplandı.

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediyemiz Meclis Salonunda yapıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ve AK Parti, CHP ve MHP Gurup sözcülerinin gündem dışı söz alarak Haziran ayı içerisinde yer alan özel gün kutlama mesajları ile başlayan mecliste; 16 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlandı. 2018-2019 Eğitim –Öğretim yılını tamamlayarak bugün karne alacak tüm öğrencilere iyi tatiller dilenirken 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ilçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun temennileri ve hafta sonu üniversite sınavına girecek tüm öğrencilere başarı dilekleri de dile getirildi. Meclis toplantısı gündem konularının görüşülerek karar bağlanması ile devam etti.

Gündem maddeleri oylandı

Gündemin birinci maddesi olan, “Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ücretinin Belirlenmesi” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesi olan “Ek tarife”  ile ilgili maddenin Plan ve Bütçe Komisyonunda kalması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi, “Geçiş Hakkı Bedeli” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesi olan, “1/1000 ölçekli Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar” ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

“1/1000 ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı Değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşüldüğü gündemin son maddesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.