Çatalca Belediyemiz Mayıs 2022 Meclis Toplantımızın Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisimiz Mayıs Ayı 2022 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 09.05.2022 Pazartesi günü saat 11.00’de Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu’nun Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunuzda gerçekleşti.

Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu’nun meclis toplantımızı başlatmasının ardından, meclis grup başkanlarımız özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi.

Meclis Grup Başkanlarımızın özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

1- 17 Nisan 2022 tarihli ve 31812 sayılı Resmi Gazeteye istinaden norm kadro ihdası ile ilgili
  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
 2- Dolu ve Boş kadro derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün            teklifi.
 3- İlçemiz Oklalı Mahallesi 120 ada 20 parsel, 120 ada 63 parsel ve 107 ada 1  nolu parsellerin        Kamu Yatırımı Kararı alınması ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

4- Belediyemiz hesaplarına Kamu Yararı kararı alınması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün    teklifi.
 5- Kesin Hesapların görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

Gündem maddelerimizin ilk dört maddesi oy birliğiyle meclisimizden geçti. Beşinci madde ise oy birliğiyle Plan ve Bütçe komisyonumuza havale edildi.

Meclis gündemlerimizin görüşülmesinin sonrası, Mayıs 2022 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantımızın ikinci birleşiminin 12.05.2022 Perşembe saat 11.00’de gerçekleşeceği Başkan Vekilimiz Süheyla Topçu tarafından açıklanarak, Çatalca Belediyesi Mayıs 2022 Birinci Birleşimi Meclis Toplantımız son buldu.

#ÇalışıncaOluyor