Çatalca Belediyemiz ‘’Mayıs 2023’’ Meclis Toplantımızın Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi

Çatalca Belediye Meclisimiz Mayıs Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 2 Mayıs 2023 Salı günü saat 11.00’da Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonumuzda gerçekleştirdik.

Başkanımız Mesut Üner’in meclis toplantımızı başlatmasının ardından, meclis grup başkanlarımız özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarımızın özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkanımız Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

1. 09 Nisan 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro gereği Afet İşleri Müdürlüğü'nün ihdas edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

2.Boş ve Dolu Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi.

3.Mülkiyetleri Maliye Hazinesine ait olan İlçemiz Aydınlar Mahallesi 132 ada 1 parsel ve Hallaçlı Mahallesi 200 ada 1 parsel sayılı taşınmazların 6306 sayılı Kanununun 6. maddesine göre  satın alınmaları ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

4.İlçemiz Kaleiçi Mahallesinde bulunan Hazineye ait 306 ada 14 parsel nolu taşınmaz ile Mülkiyeti Belediyemize ait Ferhatpaşa Mahallesi 163 ada 1 parsel nolu taşınmazın trampası ve Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.

5.İlçemiz Kaleiçi Mahallesinde yapılması planlanan “Çatalca Gençlik ve Sanat Merkezi Yapımı İşi” için Belediye Başkanına yetki verilmesi ve yapılacak olan şartlı bağışın kabulü ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

6.Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün teklifi.

7.Kesin Hesaplar ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

8.1/1000 ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

9.1/1000 ölçekli Kestanelik Mahallesi Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.

Gündem maddelerimizin ilk altı maddesi oy birliğiyle meclisimizden geçerken, yedinci madde plan bütçe komisyonumuza, sekizinci ve dokuzuncu madde imar komisyonumuza havale edildi.

Meclis gündemlerimizin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantımızın 5 Mayıs 2023 Cuma saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkanımız Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Mayıs 2023 Birinci Birleşimi Meclis Toplantımız son buldu.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti