Çatalca Belediyesi

Çatalca Belediyemiz ‘’Ocak 2024’’ Meclis Toplantımızın Birinci Birleşimini Gerçekleştirdi

Görüntülenme : 478

Çatalca Belediye Meclisimiz Ocak Ayı 2024 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 2 Ocak 2024 Salı günü saat 11.00’da Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonumuzda gerçekleştirdik.

Başkanımız Mesut Üner’in meclis toplantımızı başlatmasının ardından, meclis grup başkanlarımız özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarımızın özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Başkanımız Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

GÜNDEM :

1-)5393 Sayılı Kanunun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisinin "2024 Yılı Çalışma Takviminin belirlenmesi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2-)5393 Sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye Seçimi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi gereğince yapılan oylama ile Denetim Komisyonu Üyesi olarak Süheyla Topçu, Tuba Uzun, Ömer Erçin, Filiz Öder ve Reyhan Berber seçildi.

3-)5393 Sayılı Kanunun 32. maddesi gereğince Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyon Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4-)Belediyemiz ile Memur Sendikası arasında "Sosyal Denge Sözleşmesi" imzalanmak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5-)Mevsimlik İşçi Çalıştırılması ve Vize İşlemleri ile ilgili   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

6-)Belediyemiz Personel A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına temsil yetkinin belirlenmesi ve  2024 yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına katılma yetkisinin verilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

7-)Belediyemiz şirketi olan ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin, 2024 Yılında yapılacak olan Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantılarına katılma yetkisinin belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

8-)ÇATBEL Eğitim İnşaat Gıda Tarım Turizm Havacılık Organizasyon San. ve Tic. A.Ş.'nin nakdi sermaye artırımı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

Meclis gündemlerimizin görüşülmesinin sonrası, bir sonraki meclis toplantımızın 3 Şubat 2024 Pazartesi saat 11.00’da gerçekleşeceği Başkanımız Mesut Üner tarafından açıklanıp, Çatalca Belediyesi Ocak 2024 Birinci Birleşimi Meclis Toplantımız son buldu.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler