Çatalca Belediyesi 2020 Yılı Şubat Ayı Meclisi 1. Birleşimi Yapıldı

Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında gündem maddelerini görüşmek üzere, 03/02/2020 Pazartesi günü saat: 10:30'da Belediyemiz Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 2020 yılı Şubat ayı meclisini ilçemize hayırlı, uğurlu olması dileklerini ileterek başlattı. Mecliste gündem dışı söz alan Meclis Üyeleri tarafından İdlib’de şehit düşen askerlerimize ve Elazığ’da yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı dilenirken, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifa dilekleri iletildi. Ayrıca Şubat ayı içerisinde yer alan özel gün ve haftalarla ilgili de kutlama mesajları verildi.

Gündem Maddeleri Görüşülerek Oylandı

Gündem maddelerinden ilki olan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılması ve Ücretinin Belirlenmesi” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

2-) “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediye Başkanlığımıza çöp konteynırı alımı için yapılan 500.000,00-TL. nakdi yardımın kabul edilmesi” ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

3-) “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 31 adet araç alımı” ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

4-) “Belediyemize aktarılacak olan asansör periyodik kontrol ücret oranı” ile ilgili Fen işleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

5-) “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapımı işi için şartlı nakdi yardımı” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

6-) “İç Borçlanma” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

7-) “Fevzi Çakmak Mesire Alanının Kira Sözleşmesi ile ilgili 200.000,00-TL. Banka Kesin Teminat Mektubu” hakkında Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.

8-) “1/1000 ölçekli İhsaniye Mahallesi Uygulama İmar Planı” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.

9-) “Kaleiçi Mahallesi 155 ada 47 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.

10-) “Ferhatpaşa Mahallesi 112 ada 4 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.

Çatalca Belediyesi 2020 yılı Şubat ayı toplantısının 1. Birleşimi 7 Şubat Cuma günü saat: 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.