Çatalca Belediyesi 2020 Yılı Temmuz Ayı Meclis Gündemi

Belediye Meclisimizin 2020 Yılı Temmuz Ayı Toplantısının 1. Birleşimi aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 06/07/2020 Pazartesi günü Saat:11.00'de Belediyemiz Meclis Salonunda yapılacaktır.

GÜNDEM :

1- 5393 Sayılı Kanunun 33. maddesine göre 2(iki) " Encümen Üyesi" seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi. (Gizli Oy)

2- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "İmar Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.

3- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "Plan ve Bütçe Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.

4- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.

5- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "Kentsel Dönüşüm Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

6- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "Deprem Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

7- 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesine göre "Hukuk Komisyonuna Üye Seçimi" ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.

8- Belediyemize "Greyder Alımı" ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün teklifi.

9- Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Greyder için yapılan Şartlı Nakdi Yardımın kabulü ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün teklifi.

10- Belediye Başkanlığımıza ait olan araçların, kamu hizmetine tahsis edilmiş olmasından dolayı başka hizmetlerde kullanılmayacağına dair kamu yararı kararı alınması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün teklifi.

11- İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 262 ada 2 nolu parselin İSKİ Genel Müdürlüğü'ne verilen tahsisin kaldırılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

12- İlçemiz Binkılıç Atatürk Mahallesi 2916 nolu parseldeki mevcut binanın 1. katında bulunan 32 kapı numaralı konutun İl Sağlık Müdürlüğü'ne verilen tahsisin kaldırılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

13- Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazlar hakkında 7244 Sayılı Kanunun uygulanması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

14- Çatalca Orman İşletme Şefliği'nden Belediyemizce kiralanan Mareşal Fevzi Çakmak B Tipi Mesire Yeri ve Muhdesatı Tesisleri İşletme hakkının, 5393 Sayılı Kanunun 18/e maddesi hükümleri uyarınca uzun süreli kiraya verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

15- İlçemiz Elbasan Mahallesi 1869 nolu parselin, 5393 sayılı 18/e maddesi hükümleri uyarınca Maliye Hazinesinden kiralanması ve uzun süreli kiraya verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi.

16- İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 21 ada 2 ve 25 ada 13 nolu parsellerde bulunan tescilli eserlerin restorasyon projesi uygulama işi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.

17- İlçemiz Subaşı Mahallesi 141 ada 2 nolu parselin kamu yatırımı kararı ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.

18- 1/1000 Ölçekli Aydınlar Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.

19- 1/1000 Ölçekli Oklalı Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.

20- 1/1000 Ölçekli Kestanelik Mahallesi Uygulama İmar Planında muhtelif parsellere ait plan değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi.

21- Kesin Hesapların görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

22- Ek ödenek ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

23- Belediye Başkanlığımıza ait olan hesapların, kamu hizmetine tahsis edilmiş olmasından dolayı haczedilemeyeceği ile ilgili kamu yararı kararı alınması hakkında Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

24- İlçemizde faaliyeti durdurulan veya faaliyette bulunmayan işyerlerine, 7244 sayılı Kanunun uygulanması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

25-Denetim Komisyon Raporu ile ilgili Meclise Bilgi verilmesi hakkında Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün teklifi.

26- 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine göre “2019 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu”nun görüşülmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.