Çatalca Belediyesi
 Çatalca Belediyesi Çocuk Meclisi Kuruluyor; Haydi Çocuklar Söz Sırası Sizde

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’da bir ilke daha imza atarak Çatalca Belediyesi Çocuk Meclisi’ni kuruyor. Meclis Üyesi olmak isteyen çocuklarımız 13 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

“Çocuklar bizim geleceğimizdir” sözleriyle çocuklarımıza ve gençlerimize verdiği önemi her fırsatta dile getiren Belediye Başkanımız Mesut Üner, çocukların söz sahibi olduğu Çocuk Meclisi’ni de hayata geçirdi.

Başvurular Nazım Özbay Kültür Merkezine Yapılıyor

Başkanımız Mesut Üner, çocuklarımızın ailesine, çevresine ve yaşadığı ilçeye ilgisini ve duyarlılıklarını arttırmak, öz güvenlerini geliştirmek amacıyla kurulduğunu ifade ettiği Çocuk Meclisi’ni çok önemsediğini belirterek,Çocuklarımızın sorunlanı, çözümlerini, isteklerini, hayallerini yine çocuklarımızla birlikte ortak kararlar alarak hizmete çevireceğiz. Çocuklarımız gördüğü eksiklikleri ve olması gerekenleri söyleyerek Çatalca’mızın geleceğinde var olacak” dedi.

Çatalca Belediyesi Çocuk Meclisi üyeliği için 6-15 yaşında olan çocuklarımız 13 Aralık 2019 tarihine kadar Nazım Özbay Kültür Merkezimize başvuru yapabilecek.