ÇATALCA BELEDİYESPOR BAŞARISI ULUSAL BASINDA

Spora ve sporcuya yatırımları ile ilçemiz halkının takdirini kazanan Başkanımız Mesut Üner, yaptığı yatırımların karşılığını Milli Takımlar seviyesinde görmesi ulusal basın gündemine geldi. Türkiye’nin en çok okunan spor gazetelerinden biri olan Fotomaç gazetesi, Çatalca Belediyespor’lu güreşçilerimizin başarısını haberleştirerek okuyucuları ile paylaştı.

Ulusal basında ki bu haber ile ilgi açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimize armağan ettiğimiz İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzdan yetişen ve geçtiğimiz hafta Milli Takımlara girmeyi hak eden gençlerimizin başarısı ulusal basında. Evet #Çatalca gençlerimizin başarısı Türkiye’nin gündeminde yer almaya başladı. Ama hedefinizi her vakit yüksek tutacaksınız gençler. Şimdi Milli Takımlarda ki başarılarınız ile Çatalca’mızın adını Avrupa ve Dünya’ya duyuracaksınız. Bu konuda sizlere sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Ve gençler sizleri çok seviyorum. Bu gurur tablosu Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.