Çatalca Belediyesi

ÇATALCA BELEDİYESPOR ÇATALCAMIZIN GURURU OLDU

Görüntülenme : 388

Başkanımız Mesut Üner döneminde ilçemize kazandırılan efsane hizmetlerin yanı sıra her alanda değişen ve gelişen Çatalcamız, gurur dolu günler yaşamaya devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner, ilçemiz tarihine spor dalında hayata geçen en önemli projelerinden biri olan Çatalca Belediyespor Kulübümüz, beş yıllık dönemde inanılmaz başarılar kazanıp, ilçemizde taraflı-tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu. Başkanımız Mesut Üner, dönemi içinde gerçekleşen önemli başarılardan dolayı tüm sporcularımıza sertifika takdim etti.

Çatalcamızda geçmişte futbol oynayan sporcu kimliğiyle de tanınan ve sevilen Başkanımız Mesut Üner, göreve gelir gelmez 2019 yılında Çatalca Belediyespor Kulübümüzün kuruluşunu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanlığı görevine ise Lokman Naroğlu seçildi. Çatalca Belediyespor Kulübümüz bugünlere gelindiğinde on sekiz farklı branşta, otuz dört konusunun uzmanı antrenör, biz sekiz yüzü lisanslı beş bin sporcusu ve yurt dışı-yurtiçi başarılarıyla sadece Çatalcamızın değil tüm bölgemizin gurur kaynağı oldu. Başkanımız Mesut Üner’in kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor Kulübümüz; Avrupa İkinciliği, Balkan Şampiyonluğu gibi önemli başarıları ilçemize taşırken, ilçemiz Cumhuriyet tarihinin ilk başpehlivanını çıkarmanın haklı gururu yaşadık. Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımımız ise tarihi başarılar sergileyip, sadece ilçemizin değil bölgemizin ilk TFF 1’inci Lig’de mücadele eden ‘’Kadın Futbol’’ takımı oldu. İşte böylesine daha birçok başarılara imza atan Çatalca Belediyespor sporcularımıza, dönem içindeki başarılarından dolayı Başkanımız Mesut Üner tarafından sertifika takdim edildi. Sertifikaları bizzat dağıtan Başkanımız Mesut Üner’e, sporcularımız ile sporcu ailelerimiz spora ve sporculara olan katkısından dolayı teşekkür etti.

Çatalca Belediyespor sporcularımıza dağıtılan sertifikalar sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Geçmişte alın terimi ilçemizdeki futbol sahalarına döken bir kardeşiniz olarak, spora ve sporcuya büyük bir önem verdim. İlçemizde sporcun gelişmesi için hem sporcuya hem de spor tesislerine önemli yatırımlar yaptık. Bu anlamda göreve gelir gelmez Çatalca Belediyespor Kulübümüzü kurduk. Tesisleşme anlamında ise İlyas Demiroğlu Güreş Salonu, Spor Adası ve İzzettin Ziya Altınoğlu Stadı gibi birçok önemli eseri ilçemize kazandırdık. Pek tabi ki spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar yurt içi ve yurt dışı başarılarla taçlanınca hedefe giden yolda üzerimize düşen tüm yorgunluğumuzu üzerimizden attık. Bugünlerde de önemli başarılara imza atan sporcularımıza sertifikalarımızı takdim ettik. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Biliyoruz ve inanıyoruz ki sporcularımız, Türkiye ve Dünya’nın dört bir yanında Çatalcamızın adını başarılarıyla duyuracak. Tüm sporcularımıza, sporcu ailelerine, antrenörlerimize ve Kulüp Başkanımız Lokman Naroğlu’na emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarımızın daim olması umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler