Çatalca Belediyesi

ÇATALCA’DA EMEKÇİLERİMİZ MUTLU ve MESUT

Görüntülenme : 365

Başkanımız Mesut Üner, seçim dönemi öncesinde de makamdan çok, sahadan yoğun çalışma temposuyla sadece Çatalcamızda değil tüm bölgemizin dikkatini çekmişti. Başkanımız Mesut Üner böylesine sahadan geçekleştirdiği yoğun temposunun sonunda beş yıllık dönemine yüz yıllık efsane hizmetler kazandırmayı başarmıştı. Böylesine değerli başarının verdiği haklı gururuyla Başkanımız Mesut Üner saha çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durakları bölgedeki işçi ve emekçiler oldu.

Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyet, Çatalcamızın istihdamına katkıda bulunan fabrikaların yönetim kurulu başkanlarına teşekkür ederek programlarına başladıktan sonra, sanayi bölgesinde programlarını ağırlıklı olarak işçi ve emekçi çalışanlarla sohbet ederek tamamladı. Sanayi bölgesi programlarımız boyunca bölgedeki işçi ve emekçiler Başkanımız Mesut Üner’e oldukça samimi ilgi ve alaka gösterdiler. İşçi ve emekçiler sadece Çatalca ilçemize her alanda kazandırılan hizmetler için değil, kurduğu Çatalca Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile birlikte fabrikalarda iş bulma imkanı sağladığı için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür edip günü anısına çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. İşçi ve emekçilerin kendisine gösterdiği samimi ilgi sonucu Başkanımız Mesut Üner’in oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

Sanayi bölgesi ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Biz sadece seçimden seçime değil dönemimiz boyunca çalışmalarımızı gönülden gönüle durmaksızın makamdan değil sahadan gerçekleştirdik. Beş yıl boyunca ilçemiz tarihine geçen hizmetleri de halkımıza kazandırınca ziyaretlerimiz boyunca halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alaka tüm yorgunluğumuzu bizden alıyor. Bugünde işçi ve emekçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Dönemimiz boyunca işçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, yanlarında da olmaya devam edeceğiz. Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize bizlere ziyaretlerimiz boyunca göstermiş oldukları ilgi ve alaka için yürekten teşekkür ederim.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler