Çatalca’da Nez ile Başlayan Coşku Kolpa ile Zirveye Ulaştı

Çatalca’da Nez ile Başlayan Coşku Kolpa ile Zirveye Ulaştı

Ünlü sanatçılar Nez ile Kolpa birbirinden güzel şarkıları ile Mehmetçik Meydanı’nı adeta yıktı geçti.
20. Erguvan Festivali gün içerisinde yapılan etkinliklerle dolu dolu geçerken akşam Mehmetçik Meydanı’nda gerçekleştirilen konserlerle de sevilen sanatçılar müzikseverlerle buluşuyor.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümünde coşkulu bayram kutlamaları Mehmetçik Meydanı’nda sahne alan sanatçılar Nez ve Kolpa’nın muhteşem şarkıları eşliğinde devam etti. Şarkılarını festival alanını dolduran binlerce kişinin eşliğiyle dev bir koro ile söyleyen sanatçılara Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner sahnede teşekkürlerini iletti.
Başkanımız Üner yaptığı konuşmada başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimize saygı ve minnet duyduğunu belirterek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.