Çatalca Belediyesi

ÇATALCA’DA ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOK SEVİLİYOR

Görüntülenme : 389

Başkanımız Mesut Üner Çatalcamızda göreve geldiği günden bugüne, sadece ilçemize kazandırılan tarihi projelerle altın çağını yaşatmıyor, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle özel gün ve haftalara verilen özel değerle de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu anlamda Çatalcamızda gerçekleşen öğretmenler günü etkinliklerimiz, Çatalcamızdaki öğretmenlerimize unutulmaz bir gün yaşattı.

ETKİNLİK PROGRAMLARIMIZ CUMHURİYET MEYDANIMIZDA BAŞLADI

Çatalcamızda öğretmenler günü programlarımız, Cumhuriyet meydanımızda Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aziz hatırasında saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunulmasıyla başladı.

TÖREN PROGRAMI MUHTEŞEMDİ

Cumhuriyet meydanımızda gerçekleşen tören programının ardından, Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk-Orta Okulunda, ilçe protokolümüz ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla tören programı gerçekleşti. Tören programı tüm katılımcılara oldukça duygusal anlar yaşattı.

ÇATALCAMIZDA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ ÇATALCA BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Başkanımız Mesut Üner, Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Çatalca Belediyemiz Halkla İlişkiler Müdürlüğündeki çalışanlarımızın katılımıyla, ilçemizdeki tüm öğretmenlerimiz ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında öğretmenlerimizin günü kutlanırken, günün anısına öğretmenlerimize özel hediyeler sunuldu.

ÖĞRETMELER GÜNÜ İÇİN AKŞAM YEMEĞİ ORGANİZE ETTİK

Yoğun geçen öğretmenler günü etkinliklerinde günün sonunda Başkanımız Mesut Üner’in organize ettiği öğretmenler günü yemeğimiz, öğretmenlerimize unutulmaz bir akşam yaşattı. Unutulmaz akşamda ilçemizdeki emekli öğretmenlerimizde unutulmadı. Kendilerine organize edilen akşam yemeği programından dolayı öğretmenlerimiz, masalarını tek tek ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına fotoğraflar çektirdiler.

Çatalcamızda muhteşem geçen öğretmenler günü etkinlikleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Hepimizin üzerinde unutulamaz emekleri olan ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz için ne yapsak az ve yarım kalır. Bugün öğretmenler günü kutlama programlarımız oldukça yoğundu. İlçemiz sadece mega projelerle anılmayacak. Aynı zamanda özel gün ve haftalardaki etkinliklerimizde dikkat çekecek. Bu konuda kararlıyız. Çatalca ilçemizdeki tüm öğretmenlerimizi ziyaret edip, günün anısına hediyelerimizi takdim ettik. Günün sonunda emekli öğretmenlerimizin de katılım sağladığı emektar ve vefakar öğretmenlerimiz için akşam yemeği organize ettik. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Çatalcamızda çok kıymetli öğretmenlerimiz asla yalnız yürümeyecekler.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler