ÇATALCA HALKIMIZ ÇOK ŞANSLI

Son dört yıl içinde görev süresi boyunca ilçemize her alanda kazandırdığı yatırımlarla Çatalca halkımıza adeta altın çağını yaşatan Başkanımız Mesut Üner’den çok sevdiği ilçe halkımıza yeni bir müjde daha geldi. Başkanımız Mesut Üner, belediye envanterimize satın alarak kazandırdığı otobüslerimizin alınmasıyla birlikte ilçe halkımıza ücretsiz kültür tur programlarının başladığının müjdesini paylaştı.

Bu önemli müjde son dört yılında ilçemize kazandırılan projelerle altın çağını yaşayan halkımızda büyük bir sevinç yaşattı. Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz ilk tur programını, İstanbul’un adeta doğal dizi ve film seti özelliğinde olan farklı atmosferiyle Balat’a düzenledi. Balat kültür ziyareti programı sırasında, tura katılan Çatalca halkımız oldukça keyifli, bir o kadarda neşeli ve eğlenceli anlar yaşarken başlatılan kültür programları nedeniyle Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular. Bundan sonraki kültür programlarımız için tüm Çatalca halkımız, Çatalca Belediyemizin 444 61 02 numaralı telefonundan dahili 1305 numaralı hattan Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkililerimizden detaylı bilgi alabilecek.

Başlattığı kültür turları programlarımız sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca halkımız için kültür turları programları başlattık. İlçe halkımız için başlattığımız kültür gezilerimizin ilk durağı tarihi ve mistik atmosferiyle dikkat çeken Balat oldu. Gezimizde 14 tarihi mekan ziyaret edildi. Geziye katılan hanımefendilerin unutulmaz bir gün geçirdiklerini ifade etmeleri, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Başlayan kültür turları programları hayırlı olsun.’’ dedi.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti