Çatalca Belediyesi

ÇATALCA HALKIMIZ MUTLU VE MESUT YILLARA DEVAM DİYOR

Görüntülenme : 332

Başkanımız Mesut Üner, her zaman olduğu gibi hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun temposuyla adeta baş döndüren bir program trafiği yaşadı. Sabahın erken saatlerinde başlayan programlar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Başkanımız Mesut Üner geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun temposuyla gösterdiği saha enerjisi takdir edilesi bir tempoydu. Başkanımız Mesut Üner’in tüm saha ziyaretlerinde halkın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka adeta ‘’Çatalca halkımız mutlu ve mesut yıllara devam diyor.’’ söylemlerine vesile oldu.

ÇATALCA’DAKİ KARADENİZ’Lİ VATANDAŞLARIMIZ MESUT ÜNER İLE DEVAM DEDİ

Yoğun hafta sonu programımız Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde ‘’Karadeniz Gecesi’’ ile başladı. Geceye Çatalcamızda yaşayan Karadeniz’li vatandaşlarımız oldukça yoğun ilgi gösterirken, yoğunluktan dolayı salona acilen masa ve sandalyeler açıldı. Başkanımız Mesut Üner salona girdiğinde salondaki davetlilerimiz kendisini ayakta alkışlayıp karşıladı. Başkanımız Mesut Üner’de salondaki masaları tek tek ziyaret edip davetliler ile tokalaştı. Başkanımız Mesut Üner gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri sunduktan sonra salondaki davetlilerimizin coşkusu görülmeye değerdi. Keyifli ve neşeli geçen gece horonlarla son buldu.

BİRLİK ve BERABERLİK VURGULANDI

Yoğun geçen hafta sonu programımızda Başkanımız Mesut Üner Cumhur İttifakı ilçe başkanları, yönetimleri, mevcut meclis üyelerimiz ve mevcut meclis üyesi adaylarıyla istişare toplantısına katıldı. Toplantıda tam bir birlik ve beraberlik vurgusu görüldü. Toplantıda Başkanımız Mesut Üner tüm konuşmacılara konuşma yapma imkanı sağladı.

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Başkanımız Mesut Üner’in yoğun hafta sonu programı Kızılay gönülleriyle kahvaltı programıyla devam etti. Başkanımız Mesut Üner özellikle yüz yılın depreminde büyük bir özveriyle mücadele eden Çatalca’lı Kızılay gönüllerine teşekkür ederken, Kızılay gönülleri de Başkanımız Mesut Üner’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ÇATALCASPOR MAÇ ÖNCESİ BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER İLE MORAL BULDU

Çatalcasporumuz sahasında oynayacağı grubun güçlü takımlarından Balıkesirspor maçı öncesi Başkanımız Mesut Üner’in muhteşem desteğiyle büyük moral buldu. Başkanımız Mesut Üner soyunma odasında futbolcuları motive eden konuşmasının yanı sıra maç pirimi de açıkladı ve takım sahaya çıkarken tek tek sahaya çıkan futbolcuların elini sıktı.

KAR FESTİVALİMİZDE İLK PAZAR COŞKUSU

Başkanımız Mesut Üner’in Çatalcamızdaki çocuklara ve gençlere armağan ettiği sömestr hediyesi Kar Festivalimizde ilk Pazar coşkusuna Başkanımız Mesut Üner’de katılım sağladı. Kar Festivalimizde öğrencilerimiz ve aileleri buz pateni, kayak ve etkinlik alanında keyifli anlar yaşarken, sihirbaz gösterisi ise güne damgasını vurdu.

İZZETTİN HALKIMIZDAN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’E TAM DESTEK

Pazar akşamı gerçekleşen yemekli programımızda İzzettin halkımız oldukça yoğun ilgi gösterdi. Başkanımız Mesut Üner’in konuşması, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin sunumu, salondaki coşkuyu tavan yaptı. Başkanımız Mesut Üner program öncesi salondaki yüzlerce davetlimizin elini tek tek sıkıp karşılamasıyla yine gönüllerde taht kurdu.

GENÇLERİMİZİN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER İLE PROGRAMI MUHTEŞEMDİ

Yoğun geçen hafta sonu programımız gençlerimizle sohbet programımızla son buldu. Programımız oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkanımız Mesut Üner gençlere 7/24 her konuda aramalarını rica etti. Ayrıca Başkanımız Mesut Üner bir toplantı sözü daha verip, bir dahaki toplantıya proje talepleriyle gelmelerini rica edip, ilçeyi gençlerle birlikte yöneteceğini gençlere ifade etti.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: ÇATALCA İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yoğun geçen hafta sonu programlarımızın sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Hafta sonu oldukça yoğun bir program yaşadık. Saha şunu gösteriyor ki tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman bu tempoda çalışıp, hizmet ürettik. Halkımızla bir araya geldiğimiz tüm programlarda halkımızı bizi bağrına basıyor. Bizlere gösterilen bu ilgi ve alaka bizlerin tüm yorgunluğunu alıyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda çalışmalarımıza durmaksızın ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler