ÇATALCA KARAMANDERE’MİZ ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çatalca’mızda cumhuriyet tarihinin en önemli projelerini görevinin sadece ilk üç yılına sığdırırken, makamdan değil sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen Başkanımız Mesut Üner, proje şantiye alanlarını yerinde ziyaret etmeye durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki proje şantiye alanı ziyareti Karamandere mahallemiz oldu.

Projelerini gerçekleştirirken bütüncül bir anlayışla çalışmalarına yön veren Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını Çatalca’mıza hizmet yolunda asla bir bahane veya engel olarak göremeyip,  ilçe merkezine 50 km mesafedeki Karamandere mahallemizdeki proje şantiye alanın tüm detaylarıyla bizzat ilgilendi. Başkanımız Mesut Üner ve heyetinin şantiye alanı ziyaretine Karamandere Muhtarımız Fahri Pekacar’da katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner mesleğinin mimar olmasının verdiği avantajla, şantiye ziyareti sırasında titizlikle talimatlar verdiği dikkatlerden kaçmadı. Karamandere mahallemizdeki kentsel tasarım çalışmaları tamamlandığında mahallemiz bambaşka bir çehre kazanacak. Ziyaretlerimiz sonrası, Karamandere halkımızın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka karşısında Başkanımız Mesut Üner’in memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Karamandere mahallemiz ziyareti proje şantiyesi sonrası açıklamalarda bulunun Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mızda bütüncül hizmet anlayışımızdan taviz vermeden, hizmet dokunuşlarımıza durmaksızın devam ediyoruz.  Karamandere Muhtarımız Fahri Pekacar ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte proje şantiye alanımızı ziyaret edip, yerinde denetimlerde bulunduk ve çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Karamandere Mahallemizde; Meydan Düzenlemesi, Cephe Düzenleme & Boyama, Kahve Pergola Çalışması, Peyzaj, Yöresel ürünler satış standı, Camii Önü Düzenlemesi ve Çocuk Parkı Yapımı gerçekleştireceğiz. Karamandere mahallemizdeki çalışmalarımız tamamlandığında, mahallemiz sadece Çatalca’mızda değil tüm İstanbul’da çekim merkezi olacak. Her mahallemizde olduğu gibi Karamandere mahallemiz ziyaretimizde de halkımızın bizlere olan ilgisi, sevgisi ve desteği için çok teşekkür ederiz.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor