Çatalca Kaymakamlık Binamız Yenileniyor!

Çatalca Kaymakamlık Binamız Yenileniyor!

Daha öncesinden tahliye edilen Çatalca Kaymakamlık binamızın dün öğlen saatlerinde yıkım işlemine başlandı.

Çatalca Belediyesi ve Hükümetimiz iş birliğinde gerçekleştirilecek projede, eski binanın yıkımı sonrası Çatalca'mıza yakışacak yeni ve modern bir kaymakamlık binası yapımına başlanacak.

Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, "Güzide ilçemizde yapılacak olan bu projede, Hükümetimiz ile el ele verip Çatalca'mıza yakışacak yeni ve modern bir kaymakamlık binası yapacağız. Bu projenin yapımında bize destek olan, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen Bakan ve Milletvekillerimize, Kaymakamımıza ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz'

İnşaatına önümüzde ki günlerde başlanacak projenin, 2021 yılında tamamlanması planlanmakta olup siz değerli Çatalcalı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.