Çatalca Belediyesi
 ÇATALCA'MIZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanımız Yusuf Aslan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapımına başlanan Akalan ve Subaşı Mahallelerimiz arasında kazalara ve ölümlere neden olan virajın düzeltilmesi çalışmalarını inceleyen Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Başkanımız Yusuf Aslan daha sonra İhsaniye Mahallemizdeki köprü yapımını ve Kabakça Mahallemizde yapımı devam eden spor tesisi çalışmalarımızı inceledi.

'Çatalca'mız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz' diyerek mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirten Başkanımız Mesut Üner, belediyemiz ekipleriyle de sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.