ÇATALCA’MIZ İSTANBUL’UN SOSYAL TESİSLER İLÇESİ OLUYOR

Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelmesiyle birlikte adeta büyük bir değişeme ve gelişime başlayan Çatalca’mızda, gerçekleşen projelerin başında ilçe halkımızın gönül rahatlığıyla sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği sosyal tesisler projelerimiz liste başında bulunuyor. Sosyal tesislerimizin sayısının ilçemizde artması halkımızda büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşılık buluyor.

Yakın dönemde Çanakça Sosyal Tesislerimizin ve Cem Kara Yaşam Vadimizin yapımını tamamlayıp ilçe halkımıza teslim eden Başkanımız Mesut Üner, Muratbey Sosyal Tesislerimiz ve ilçemizin mega vizyon projesi ‘’Millet Bahçesi Projesi’’ için halkımıza teslim edilmesi hedefiyle artık gün sayıyor. İşte ilçemizde böylesine değerli sosyal tesis hamlelerinin yapıldığı günlerde, Başkanımız Mesut Üner’den Kestanelik mahallemizde yakında bir sosyal tesisin daha yapımına başlanacağını müjdeledi. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda, sadece merkez odaklı değil tüm mahallelere hizmet götürülmesi, taraflı-tarafsız tüm halkımızda memnuniyetle karşılık buluyor. Kestanelik mahallemiz sosyal tesislerinin animasyon videosunu Başkanımız Mesut Üner sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra, proje tüm ilçe halkımızı oldukça sevindirdi.

Yapımına yakında başlayacak Kestanelik Mahallemiz Sosyal Tesislerimizin müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Yaptığımız sosyal tesisler hamleleriyle ilçemiz adeta sosyal tesis ilçesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Cem Kara Yaşam Vadisi ve Çanakça Sosyal Tesisleri’ni tamamlayıp ilçe halkımıza teslim etmiştik. İlçe merkezinde Millet Bahçesi Proje’mizin tamamlayıp halkımıza teslim etmek için artık gün sayıyoruz. Muratbey Sosyal Tesisleri projemizde de artık sona çok yaklaştık. Şimdide Kestanelik mahallemizde sosyal tesis yapımına başlıyoruz. Kestanelik sosyal tesislerimizde; vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirme imkanı, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin dilediği gibi eğleneceği, spor oyun ve dinlenme alanları olacak. Çatalca’mıza hayırlı olsun.’’ dedi.