ÇATALCA’MIZ MEYDANLARI İLE ANILACAK

Projelerini sırasıyla gerçekleştirmeye devam eden Başkanımız Mesut Üner, bir projesinin daha yapımına bu hafta başlanıyor.

Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı ve en büyük yüz ölçümlü ilçemiz Çatalca’mızın mahallelerine meydanlar kazandırmaya devam eden Başkanımız Mesut Üner, vizyon projelerinden biri olan ilçe merkezimizdeki ‘’Cumhuriyet Meydanı’’ projesinin yapımına bu hafta başlıyor.

‘’Cumhuriyet Meydanı’’ projemiz yapımının hemen öncesi, yerinde denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ Çatalca’mız meydanları ile anılacak. İlçemize ve meydanımızın adına çok yakışacak Cumhuriyet Meydanı projemizin çalışmalarına bu hafta başlıyoruz. Meydanımız tamamlandığında, otopark sorunumuzu rahatlatacak meydanın altında 2 katlı 300 araçlık katlı otoparkımız tamamlanmış olacak. Başlayacak çalışmalarımız öncesi meydanımızda ekip arkadaşlarım ile birlikte denetimlerde bulundum. Denetimlerimiz sırasında görevi başında olan işçi ve emekçi kardeşlerim ile sohbet ederek işçi bayramlarını kutladım. Meydan etrafın da ki taksici esnafım ile istişarelerde bulundum. Her şey Çatalca ve Çatalca halkım için.’’ dedi.