ÇATALCA’MIZ SEVİNCE GÜZEL

Çatalca’mızda görevinin sadece ilk üç yılında ilçemize kazandırdığı tarihi projelerin yanı sıra özel gün ve haftalara verdiği önemle de her zaman ilçe halkımız tarafından takdir edilen Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızda organize ettiği muhteşem sevgi günü etkinlikleriyle de yine ilçe halkımızın gönüllerinde taht kurdu.

Sevgi Günü Fotoğraf Dekorlarımız Sevenler ile Buluştu

14 Şubat ‘’Sevgi Günü’’ etkinliklerine Başkanımız Mesut Üner’in talimatı ile büyük bir titizlikle hazırlanan Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğümüz ilçe halkımıza hazırladığı etkinlikler, ilçemizin belli noktalarına kurduğu sevgi günü fotoğraf dekorlarıyla hızlı bir giriş ile başladı. Fotoğraf dekorlarımız Atatürk Caddesi ( Saat Kulesi), Kaleiçi Mahallesi (Belediye Önü), Karadeniz Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, İsmail İp Yaşam Alanı ve Sağlık Çalışanları için Devlet Hastanesi önünde kuruldu. İlçe halkımız fotoğraf dekorlarında çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Ayrılıkların Şairi, Yalnızların Ozanı ‘’Sevgi Konserinde’’ Unutulmaz Bir Konserle ile Sevenleriyle Buluştu

En güzel sevgi sözlerine hayat veren şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’mizde sahne alarak izleyicilerimize unutulmaz anlar yaşattı. ‘’Ayrılıkların şairi ve Yalnızların Ozanı’’ olarak bilinen sanatçı Anılar, Gözler Kalbin Aynasıdır, Ya Seninle Ya Sensiz, Aşk Kitabı, Sabahçı Kahvesi ve Pişman Olacaksın Günün Birinde gibi efsane ve sevilen şarkıların söz yazarı olan Ahmet Şelçuk İlkan, unutulmaz bir sevgi günü programı ile Çatalca halkımıza keyifli bir program sergiledi. Konserimiz Sanatçı ve Çatalca Belediyesi sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlandı.

Unutulmaz Gecemiz, Başkanımız Mesut Üner’in Gecede Sahne Alan Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’a Çiçek Vererek ve Unutulmaz Gece İçin Teşekkür Konuşması ile Son Buldu

Unutulmaz gecenin finalinde Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan muhteşem gece için, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ederek, sahneye davet etti. Unutulmaz gecenin finalinde Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmasına; ‘’Öncelikle sanat dünyamızın önemli ve değerli ismi Ahmet Selçuk İlkan’ı İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızda karşılamaktan onur duyduk. Kendisine bu muhteşem gecede bize yaşattığı unutulmaz anlar için şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim. Bizler çalışma arkadaşlarım ile birlikte zorlu pandemi şartlarını kendimize engel veya bir bahane unsuru görmeyerek, pandemi şartlarına uygun etkinlikler organize ediyoruz. İşte yine bu ay içinde tiyatro gösterileri ile yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yarıyıl tatilinde ki neşelerine neşe katmaya çalıştık. Bu anlamda da başta Kültür İşleri Müdürlüğümüz olmak üzere, bu organizasyonlarda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Kısmetse bu zorlu pandemi şartları bitince, kıymetli halkımız ile daha güzel etkinliklerde birlikte olacağız. ’’ sözleri ile son verdi.