Çatalca Belediyesi
 ÇATALCA’MIZA HOŞ GELDİNİZ

Halkla İlişkiler Birimimizi kurarak vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olan; Şehit Ailelerimizi, Gazilerimizi, engelli vatandaşlarımızı, yakınını kaybetmiş acılı ailelerimizi ve yeni bir bebeğe sahip olan ailelerimizi yalnız bırakmayan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

‘Çatalca’mıza Hoş Geldiniz” projemiz ile ilçemizde yaşamaya başlayan ailelerimizi ziyaret ediyor, bir ihtiyaçları olup olmadığını soruyor ve Çatalca’mızda sağlıklı, mutlu, huzur dolu günler yaşamalarını temenni ediyoruz.

Çatalca’mıza yerleşen Seher -Tahir Otyatmaz, Ceyda - Rasim Selvi ve Hilal- Gökhan Korkusuz Ailelerimizi ziyaret eden Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Halkla İlişkiler birimi ekiplerimiz, Başkanımız Mesut Üner’in selam ve sevgilerini ileterek “Çatalca’mıza Hoş Geldiniz” dediler.