ÇATALCA’MIZA YOĞUN ZİYARETLER

Çatalca’mıza yoğun ziyaretler durmaksızın devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu Çatalca’mızda karşılayan Başkanımız Mesut Üner, bu haftada Cuma günü Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci’yi, cumartesi günü ise AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’yi Çatalca’mızda karşıladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Çatalca’mızda oldukça yoğun programlara katılıp, ilçe halkımızla istişareler gerçekleştirdi. Çatalca’mız programı kapsamında, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığımızın istişare toplantısına katılım sağlandı. İstişare toplantısının yanı sıra Kızılcaali ve Kalfa mahallelerimizde bir dizi ziyaretler gerçekleşip, halkımızla birebir istişareler gerçekleşti. Yapılan ziyaretler sırasında halkımızın samimi ilgi ve alakası dikkat çekti. Ziyaret heyetimizin halkımızın samimi ilgi ve alakası karşısında oldukça sevindiği gözlendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin Çatalca’mız ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte İlçe Başkanlığımızın istişare toplantısına katılım sağladık. İstişare toplantımızın yanı sıra Kızılcaali mahallemizde Tarımsal Kalkınma ile Sulama Kooperatiflerimizi ziyaret ettik. Kalfa mahallemizde torluklarda Abdullah abimizin yemekte misafiri olduk. Başkanımıza kıymetli ziyareti için teşekkür eder, ülkemize hizmet yolunda çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi

#ÇalışıncaOluyor