ÇATALCA’MIZDA ÖRNEK DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK RUHU

Terör örgütü Fetö’nün 15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirmeye çalıştığı hain darbe girişiminin 5. yılında, Çatalca’mızda gün boyu gerçekleşen etkinlikler düzenlendi. Gün boyu düzenlenen etkinliklerimize gerek ilçe protokolümüz gerekse ilçe halkımız yoğun katılım göstererek tek vücut olması dikkat çekti.

Anma Programlarımızın İlk Durağı Gökçeali Mahallemizdeki 15 Temmuz Şehitliği Oldu

Çatalca’mızda Demokrasi ve Milli Birlik anma programları Gökçeali Mahallemizde bulunan 15 Temmuz Şehitliğinde başladı. Anma programına Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş riyasetindeki ilçe protokolüyle birlikte Başkanımız Mesut Üner, Şehit ve Gazi yakınlarımız katılım sağladı. Programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladıktan sonra, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Programımızın sonunda anma programı katılımcıları, 15 Temmuz Şehitler Anıtımıza çiçek bıraktı.

Tarihi Alipaşa Camii’mizde, Şehitlerimiz İçin Mevlid–i Şerif ve Dua’lar Okundu

Gökçeali Mahallemizde bulunan 15 Temmuz Şehitliğinde düzenlediğimiz anma programımızdan sonra, Tarihi Alipaşa Camii’nde, vatan ve bayrak için canını hiçe sayan Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve Dua’lar okundu.

Perşembe Pazarımızda Şehitlerimiz İçin Lokum Dağıtımı Yapıldı

Tarihi Alipaşa Camii’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve Dua’lar okunduktan sonra, Başkanımız Mesut Üner tarafından Şehitler için hazırlatılan lokumlar ilçe halkımıza dağıtıldı. Başkanımız Mesut Üner’in bu hassasiyeti, halkımızın takdiriyle karşılık buldu.

Anma Programlarımız Cumhuriyet Meydanımızda Sabah Namazına Kadar Devam Eden Programlarla Son Buldu

Anma programlarımızın son durağı Cumhuriyet Meydanımız oldu. Anma programımıza ilçe protokolümüz ve halkımız yoğun katılım sağladı. Cumhuriyet Meydanımızdaki programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Sonrasında ilçe protokolümüzün konuşmaları, günün anlam ve önemiyle ilgili izlenen videolar, meydandaki tüm katılımcılarımıza duygusal anlar yaşattı.