ÇATALCA’MIZIN GELECEĞİNİ ATATÜRK CADDEMİZ GİBİ AYDINLATACAĞIZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelir gelmez ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda başlattığı çalışmalar devam ediyor. Yapımı tamamlanan ve ışıl ışıl bir hale gelen Atatürk Caddemiz, vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken, Başkanımız Mesut Üner, “Çatalca’mızın yarınları için çocuklarımız için durmadan çalışacak, Çatalca’mızı Atatürk Caddemiz gibi ışıl ışıl aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” ifadeleriyle durmaksızın çalışacağına olan kararlılığını dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Başkanımız Mesut Üner önderliğinde gece gündüz demeden yaptığı çalışmalar sonucunda kısa bir sürede tamamlanan 1200 m uzunluğundaki Atatürk Caddemiz, kaldırımları, peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatmalarıyla ilçemize yepyeni bir görünüm kazandırdı.

Genişletilerek yeniden yapılan kaldırımlar kadınlarımızın çocuklarıyla, bebek arabalarıyla ve engelli kardeşlerimizin rahatlıkla yürüyebileceği bir hale getirildi.

Vatandaşlarımız tarafından İlçemizin girişinden itibaren başlayan Atatürk Caddemizin yetersiz ışıklandırmaları şikayet konusu olurken, Başkanımız Mesut Üner Atatürk Caddemizi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturdu. 31 adet galvaniz eski tip aydınlatma direği sökülerek yerine 65 adet C Tipi hem yaya hem yol led aydınlatma direği takıldı.

Çatalca'mız için Durmadan Çalışıyoruz

Başkanımız Mesut Üner, “Atatürk Caddemizden başladığımız kaldırım, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarımıza ilçemizin birçok cadde ve sokağında devam ediyoruz. Çatalca’mızın yarınları için çocuklarımız için durmadan çalışacak, Çatalca’mızı Atatürk Caddemiz gibi ışıl ışıl aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” sözleriyle çalışmaları ara vermeden devam edeceğini belirtti.

İlçemizin birçok cadde ve sokağında başlayan çalışmaların bir kısmı tamamlanırken, birçok tretuvar yenileme, peyzaj düzenleme ve aydınlatma çalışmalarımız da ekiplerimiz tarafından hummalı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

#BirlikteBaşaracağız