Çatalca’mızın Yıllardır Özlemle Beklediği Yüzme Havuzumuzun Temeli Atıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, vatandaşlarımızı yıllardır istediği ve beklediği yüzme havuzuna kavuşturuyor. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun temeli törenle atıldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ederken beklentileri karşılıyor ve halkımıza verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor.

İlçede çocukların, gençlerin yetişkinlerin yüzme öğreneceği, spor yapabileceği yüzme havuzu olmamasının sıkıntısını yıllardır yaşayan vatandaşlarımız, bundan böyle havuz için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun temeli, düzenlenen tören ile atıldı. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ev sahipliğinde gerçekleşen tören; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve basın mensuplarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Koltuklar kimseye baki kalmaz, hizmetler Çatalca’mıza kalır

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner sözlerine ; “ 29 Mayıs, Türk ve Dünya tarihinde bir çağı açan ve bir çağı kapatan İstanbul'un fethinin 567’nci yıl dönümü.  “Ya ben İstanbul'u alırım ya İstanbul beni” diyen ve İstanbul’un bağımsızlığını bizlere armağan eden Fatih Sultan Mehmet Hanı ve kahraman ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” ifadeleri ile İstanbul’un fethini kutlayarak başladı.

Sözlerinin devamında ilçemizde spor tesislerinin sayısını artırmak için birçok proje hazırladıklarını ve uygulamaya geçtiklerini belirten Başkanımız Mesut Üner, yeni spor tesislerini tek tek hayata geçirdiklerini ifade etti.

“İlçemizde vatandaşlarımızın en çok istedikleri konulardan birisi yüzme havuzuydu. Her gittiğimiz yerde gençlerimizin, çocuklarımızın bizlerden talebi havuzdu. Çatalca’mıza yüzme havuzu kazandırmak bugün bize nasip oldu. Her zaman “Siyaset yapmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz “ diye ifade ettik. Bu koltuklar kimseye baki kalmadı, bizlere de kalmayacak fakat yaptığımız bu hizmetler Çatalca’mıza kalacak. İnşallah bizden sonra geleceklerde yapılanların üzerine ekleyerek Çatalca’mıza hizmet ederler. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımız her geçen gün artarak devam edecek. İlçemizde çok yakın zamanda güreş, karate, judo gibi sporların yapılabileceği kapalı spor salonlarının sayısını artırarak sporda var olan başarımızı çok daha yukarılara taşıyacağız.

Bu anlamlı ve özel günde, yüzme havuzumuzun ilçemize kazandırılmasına katkı veren, her zaman yanımızda olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Havuzumuz Çatalca’mıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Havuzumuz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in hayırlı, uğurlu olsun temennilerini dile getirdiği konuşmasının ardından, İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi tarafından dua okundu ve kurban kesimi gerçekleşti.

Tören, Başkanımız Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel’in protokol üyeleri eşliğinde butona basarak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun temelini atması ile son buldu.

Kaleiçi Mahallemiz, Gökçeali yolu üzerinde 1123 m² lik alanda, 630 m² havuz tesisine sahip yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz, 12,5 m eninde, 25 m boyunda ve 1,4 m yüksekliğinde inşa ediliyor. 335 m² havuz sosyal alanı, seyir alanı, soyunma kabinleri, duşlar, antrenör, mekanik ve elektrik odaları ve fuayeden oluşacak tesisimizde, engelli kardeşlerimiz içinde özel alanlar hazırlanıyor.

#BirlikteBaşaracağız