Çatalca Belediyesi
 Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Başkanımıza Teşekkür

Görüntülenme : 863

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

İlçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve derneklerin her zaman yanında olan Başkanımız Mesut Üner Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği programa katıldı.Derneğin burs verdiği öğrencilerle bir araya gelinen toplantıda Başkanımız Mesut Üner hem öğrencilerle hem de dernek üyeleriyle sohbet ederek bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül program sonunda her zaman kendileriyle beraber olan ve desteklerini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür etti.