ÇATALCA – ÜSKÜDAR DOSTLUĞU

Çatalca’mıza efsane hizmetler kazandırırken Ar-Ge’ye büyük önem veren Başkanımız Mesut Üner, yerinde araştırma ve geliştirme ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki ziyareti, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e gerçekleşti.

İki başkanımız ziyaret sırasında ilçelerindeki gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunup, gerçekleştirecekleri yeni projelerle ilgili fikir alış-verişinde bulundurlar. Oldukça samimi geçen istişare toplantısı sonrası Selanik’ten, Atatürk’ün doğduğu evden aldıkları toprak ve bayrağı bisikletle Samsun’a götüren bisiklet sporcuları uğurlandı. Programın sonunda ise engelliler haftasında özel sporcular atletizm şenliğine katılım sağlandı.

Üsküdar ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in misafiri olduk. Ziyaretimiz sonrasında Selanik’ten, Atatürk’ün doğduğu evden aldıkları toprak ve bayrağı bisikletle Samsun’a götüren bisiklet sporcularını uğurladık. Sonrasında engelliler haftasında özel sporcular atletizm şenliğine katılım sağladık. Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e ziyaretimiz sırasındaki samimi ilgi ve alakası için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor